söndag 2 december 2012

Nästa års tävlingar

Det blev 28 tävlingar i år, två fler än förra året. Det hade varit roligt med ett PR på 5k eller 10k, eller helst båda, men så blev det inte. Jag tränade för lite högintensiva intervaller. Däremot gick det bättre på andra distanser, PR på 5 miles/8km, 10 miles, halvmara och marathon. Och dessutom några PR i duathlonlopp jag deltagit i tidigare. Och sen blev det ju triathlonpremiär för en som inte kunde crawla 25m för bara några år sen.

De tre planerade loppen jag ställde in kompenserades med åtskilliga "spur of the moment" tillägg. Nästa år blir det ett liknande upplägg: några tävlingar jag gillar (5k upp till halvmarathon) samt några nya lopp. Jag ska försöka komma i bättre sim- och cykelform så jag kan klara av en halv ironmandistans, detta oavsett om loppet organiseras av IronMan eller ej. Jag har tre möjligheter där tävlingarna äger rum inom två timmars bilkörning. Jag har ingen som helst lust att betala för att skicka en cykel på flyget.
Här är den preliminära listan för 2013:

Dave's 10 miler
Toledo Roadrunners 25k
Churchill's Half Marathon
Falcon 5-miler Dooby Du duathlon
Glass City Half Marathon
Ann Arbor Triathlon
Couch Potato 5k
Kip Boulis 5k
Dexter-Ann Arbor Run halvmarathon
Maumee Bay Triathlon
Muncie IronMan 70.3
Dave's Ohio/Michigan Run 8K
Clark Lake Duathlon
Tigertown 5000
Sylvania Duathlon
Pemberville 5-miler Boy Scout Half Marathon
Oak Openings Stampede 25k
Freddie and Frieda 5k
Pumpkin Bash 5k
Racing for Recovery 10k
Smoke the Turkey 5k

En marathon får det väl bli. Eftersom jag misslyckats i New York Marathon lotteriet tre år i rad, hade jag räknat med att springa loppet 2013, men nu vet ingen vad som händer genom de stora mängd garanterade platser som blev följden av det inställda loppet i år. Men det finns en hel del marathonlopp att välja mellan inom ett par timmars bilfärd, både under vår och höst, Ann Arbor Marathon, Columbus Marathon, Detroit Marathon, Indianapolis Marathon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hälsoblogg